ROMA Sälerullaimet

Lisää sälerullainmesta

Sälerullaimet suojaavat valolta, lämmöltä, uteliailta katseilta ja varkailta. Sälerullaimilla voit saavuttaa merkittäviä energiasäästöjä. Se on designelementtinä erinomainen suoja sääolosuhteita vastaan, mutta säätelet niillä myös sisätilojen valoisuutta ja tunnelmaa. Sälerullaimissa yhdistyvät järki ja tunne.

Suojaa auringolta

Kesäyön valo on pohjoisen ihana asia, paitsi silloin kun haluamme nukkua. Sälerullaimilla säätelet makuuhuoneesi tunnelmaa valoisan ja pimennetyn välillä – ja nukut paremmin.  Sälerullaimet suojaavat myös sisätiloja auringolta torjuen kuumuuden ja valon aiheuttamia vahinkoja.

Yksityisyys

Suojaa tilasi katseilta, soititpa sitten ilmakitaraa tai mitä tahansa teetkin.

Turvaa ja suojaa

Anna itsellesi mielenrauha. Olipa kyseessä kotisi, yrityksesi tai kesämökkisi, voit olla turvallisin mielin.  ROMA safety-pakettiin sisältyvät lujitettu sälerullaimen rakenne, vahvistetut säleet ja liiketunnistin ovat yhdessä tehokas murtotorjunta.

Energiansäästöä

Rakenna ekologisesti ja pidä energiankulutuksesi kurissa.  Ikkunan ja sälerullaimen väliin syntyvä ilmapatja toimii tehokkaana eristeenä, jolloin jopa 15% säästöt lämmityskustannuksiin on mahdollisia.  
 

Sääolosuhteet

Suojaa talosi muuttuvia ja yllättäviä sääolosuhteita vastaan. Laadukkaat sälerullaimet tuovat sekä käyttömukavuutta että lisäävät rakennuksesi arvoa.

Toiminnallisuus ja käyttömukavuus

Hyönteissuoja

Aurinkosuoja

Aurinkokenno

Valosensori

Liikesensori

Palovaroittimet (avaavat sälerullaimen tulipalon sattuessa)

 

Kaikkia lisävarusteita ei ole saatavilla kaikkiin malleihin

Lataa esite tästä!
ROMA Finland

© 2017. CCT Ltd Oy.   Otsolahdentie 8 B, 02110 Espoo. Email: Info@roma.fi. GSM: +358 40 759 0558