ROMA zipSCREEN

Mukavuutta elämään

zipSCREEN tekstiiliverholla saat tehokkaan lämpö- ja häikäisysuojan säilyttäen valon pääsyn sisätiloihin ja näkyvyyden ulos.  Ulkopuolelle asennettava zipSCREEN heijastaa jopa 70% UV-säteilystä, pysäyttäen lämpöenergian ja pitäen sisätilat viileämpänä. zipSCREEN on erinomainen ratkaisu ikkunoihin, julkisivuihin ja esimerkiksi terasseihin.  Valittaessa zipSCREEN valoa läpäisemättömällä tekstiilillä, sisätilat voidaan pimentää lähes täysin.

Design

zipSCREEN toimii erittäin hyvin kotisi design-elementtinä. Laajasta materiaali-, ja värivalikoimasta voit valita tuotteet, joilla teet kotisi muotoilusta yksilöllisen ja uniikin. Tekstiilien laajaan värivalikoimaan kuuluu yli 150 väriä, ja rungon väriksi voidaan valita melkein mikä tahansa väri. Maalausteknologiamme ansiosta rungon värit ovat erityisen pysyviä ja säänkestäviä.  zipSCREEN on mahdollista valmistaa jopa 18m 2  kokoisena jolloin se toimii erinomaisesti esimerkiksi terassin aurinko-, ja sääsuojana.

Suojaa säältä ja katseilta

zipSCREEN on saksalaista laatutyötä ja kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita ja luonnon ilmiöitä, meidänkin leveysasteilla.  zipSCREEN on tehokas suoja tuulelta, vedolta, sateelta ja lumelta, kuten hyönteisiltäkin.  Voit nauttia terassistasi kaikkina vuodenaikoina!

Edistyksellistä mukavuutta

Sähkökäyttöiset ja kauko-ohjattavat zipSCREENit ovat helpot ja huolettomat käyttää. Voit ohjelmoida yhden tai useamman zipSCREENin käytettäväksi yhdellä painalluksella, joko paikan päältä tai etänä. Voit myös automatisoida zipSCREEN:isi aurinko-, ja tuuliantureilla, jolloin ne laskeutuvat tai nousevat olosuhteiden mukaan. Ilman mekaanisia ohjaimia kuten naruja, veivejä, tms. zipSCREEN on esteettinen sisustuksellinen elementti. Sähkökäyttöisten zipSCREEN:ien moottorit ovat laadukkaita Somfy-moottoreita.

Energiatehokkuutta

Voit saavuttaa huomattavia energiansäästöjä zipSCREEN tekstiiliverhoilla.  zipSCREEN pysäyttää lämpöenergian jolloin sisätilat pysyvät lämpimällä ilmalla viileämpinä. Ne myös hidastavat lämmön siirtymistä ikkunoista ulos pienentäen lämmityskustannuksia.

ROMA zipSCREEN-materiaalit

Lasikuitukangas

PVC-päällystetty lasikuitukangas.

Polyesterikangas

Polyesterikangas on käsitelty siten, että kestää hyvin joka suuntaan venymistä. Saumat ovat käsitelty samalla tavalla.

Spesiaalikankaat

Metalliset tai metallipintaefektillä varustetut kankaat, jotka ehkäisevät auringon häikäisyä tehokkaasti.

Kankaat ikkunalla

Halutessasi saat PVC-päällyystettyyn lasikuitukankaaseen ikkunan.

Kysymyksiä?
ROMA Finland

© 2017. CCT Ltd Oy.   Otsolahdentie 8 B, 02110 Espoo. Email: Info@roma.fi. GSM: +358 40 759 0558